Служителите на НАП Стара Загора си спечелиха велостоянки. Офисът на НАП – достъпен вече и с колело

STZAGORA.NET

С участието си в благотворителен маратон служителите от НАП Стара Загора си спечелиха изграждането на велостоянки. След поставянето им Офисът на НАП в Града на липите вече е напълно достъпен и с велосипед. Служители и клиенти ще могат да се придвижват до там и на две колела, като си оставят спокойно велосипедите. Сградата разполага и с подстъп за хора в неравностойно положение, с което покрива европейските стандарти за достъпна и зелена работна среда.

Застанали зад каузата „Велозагора – зеленото пътуване”, Офисът на НАП подкрепи:

* Консервацията на най-стария на Балканите чинар, създаване на място за семеен отдих и поставяне на указателни табели;
* Изграждане на велостоянки за минимум 100 велосипеда в града.

Данъчните отнесоха приза и купата за най-масово участие в благотворителния маратон с регистрирани 183 човека. Миналата 2012 г. отборът на НАП също спечели приза за най-масово участие, а резултатът е изградена и функционираща площадка с фитнес уреди на открито.

С подкрепата на Община Стара Загора на територията на Офиса на НАП бяха извършени дейности по поддръжка и обновяване на зелените площи и монтаж на нови кошчета за отпадъци.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн