Областният управител Живка Аладжова: Няма решение за закриване на Полицейската школа в Казанлък

STZAGORA.NET
Няма решение за това, Центърът за специализация и професионална подготовка към Академията на МВР в Казанлък (Полицейската школа) да се превърне в център за настаняване на бежанци. Днес по-рано Министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев заяви това категорично, напомни Областният управител в Стара Загора Живка Аладжова.

“Към настоящия момент разговор в посока закриване на Центъра в Казанлък и превръщането му в лагер за бежанци не е провеждан с мен. Досега не е имало правителство с такава изострена чувствителност и чуваемост към гражданската позиция. Като Областен управител на област Стара Загора нееднократно съм заявявала и отново заявявам, че подкрепям гражданското общество, изразените становища и мнения. И по този въпрос сме единни с гражданите на Казанлък. Но трябва да я ясно, че до този момент ние – аз като Областен управител, и инициативните граждани на община Казанлък, изразяваме позиция, коментираме не решения, а слухове и догадки. Бих искала дебело да подчертая, че от позицията, която заемам вече четири месеца, защитавам и заставам зад всяка една позиция, свързана с отстояването на интересите на граждани и институции в област Стара Загора”, е коментарът по случая на Областния управител.
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн