В гълъбовското село Искрица празнуват в събота

STZAGORA.NET

Милчо Борисов

На 12 октомври (събота) село Искрица ще празнува. Поводът е 30-тата годишнина от основаването на пенсионерския клуб „Райко Вълканов“.

Кметският наместник на Искрица Милчо Борисов сподели, че повечето от жителите на Искрица започват деня си с посещение в клуба, именуван на героя Райко Вълканов – фронтовак, убит през 1945 година. В пенсионерския клуб се пазят документи за първото общо събрание, на което е избран първият председател – Кольо Нейков Янчев. Сегашният председател – Петрана Колева, заедно с кметския наместник организират тържество, на което специални гости ще са гълъбовците от пенсионерски клуб „Пейо Пеев“, чийто председател е Николина Райкова, дъщеря на Райко Вълканов.

Милчо Борисов с уважение се обръща към всичките 56 членове на клуба, като им пожелава да са живи и здрави, да имат много поводи за празнуване, пожелава им да се чувстват весели и щастливи и да се заредят с много настроение за един хубав празник.
#

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн