Продължава набирането на участници в Клиентския съвет на EVN България

STZAGORA.NET
Битовите клиенти могат да изразяват конструктивни идеи и препоръки към дейността на дружеството

EVN България продължава кампанията си за набиране на участници в новата инициатива на дружеството Клиентски съвет. Под мотото „Вашите идеи създават промяна“ Клиентски съвет е платформа за осъществяване на директен диалог на EVN България с битовите клиенти. В рамките на инициативата ще се осъществяват съвместни работни срещи между битови клиенти на EVN България и представители на дружеството – ще се обменят информация и разработват идеи по актуални теми, свързани с дейността на компанията и предоставяните услуги. За участие в Клиентски съвет може да се кандидатира всеки пълнолетен гражданин, който ползва услугите на дружеството. Участието е доброволно. Заплащат се пътните разходи до и от мястото на срещата. Съставът на Клиентски съвет е от 24 участници, които се избират за период от 2 години.

Достатъчно е да се изпрати писмено заявление за участие в свободна форма. То трябва да съдържа следната информация: лична мотивация за участие, трите имена, клиентски номер или ИТН (номер на измервателна точка), населено място, адрес, телефон и лична мотивация за участие.

Примерен формуляр, както и електронна онлайн-форма за кандидатстване са налични на www.evn.bg, меню Частни клиенти ->Клиентски съвет. Заявленията могат да изпращат до 13 октомври 2013 г. включително по един от следните начини:

• по имейл на адрес klientski_savet@еvn.bg
• по факс на номер 032 99 00 10
• по поща на адрес: EVN България, ул. Христо Г. Данов 37, 4000 Пловдив
• на място във всеки EVN Офис.

EVN България кани своите клиенти, имащи идеи и предложения към дружеството да използват тази възможност за директен контакт и да кандидатстват за участие в Клиентски съвет. Повече информация относно Клиентски съвет на EVN България може да се намери на www.evn.bg меню Частни клиенти ->Клиентски съвет , както и в телефонния център на EVN България:

ЕVN България
Телефонен център 24 часа в денонощието
0700 1 0007 – телефон при аварии
0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки
0700 1 0207 – телефон за автоматична проверка на сметка
еmail: info@evn.bg
www.evn.bg
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн