„КонтурГлобал Марица изток 3” дари велосипеди и компютри за детската градина и училището в гълъбовското село Обручище

STZAGORA.NET

Децата от детска градина „Пролет” в село Обручище получиха 5 нови велосипеда. Велосипедите са дарение от ТЕЦ „КонтурГлобал Марица изток 3” АД – български „Крос”, модел Нинджа БМХ 16, на обща стойност 754,80 лв.

Представители от Община Гълъбово и ТЕЦ „КонтурГлобал Марица изток 3” АД доставиха велосипедите в детската градина в Обручище заедно с комплект инструменти за поддръжка и резервни части. Малчуганите от детската градина много се зарадваха на новото забавление и веднага се качиха да изпробват велосипедите.

Дарението, направено за основно училище „Св. Св. Кирил и Методий” в село Обручище бе така необходимото им оборудване от две компютърни конфигурации и матричен принтер на обща стойност 747,48 лв. Директорът на училището Илина Генова получи дарението от представители на Община Гълъбово и ТЕЦ „КонтурГлобал Марица изток 3” АД. Тя благодари за предоставеното оборудването и поясни, че то е крайно необходимо за работата на учителите и на учениците.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн