Кръгла маса по проект за модерно управление на човешките ресурси се провежда в Казанлък

STZAGORA.NET
Днес и утре (19 и 20 септември 2013 г.) в зала „Севтополис“ на хотел „Казанлък“ в Града на розите ще се проведе кръгла маса по проблемите на управление на човешките ресурси в местната администрация.

Кръглата маса се открива днес в 13.00 часа. В нея ще участват представители на Община Казанлък и съветници в Общински съвет-Казанлък, кметове на общини и населени места, представители на изпълнителната и законодателната власт в местното самоуправление на общини в България, представители на НСОРБ, на асоциации за развитие и управление на човешките ресурси. Ще бъдат споделени добри практики на управление в побратимени на Казанлък градове.

Кръглата маса е по проект на Община Казанлък „Модерно управление на човешките ресурси в Община Казанлък“, който се осъществява с финансовата подкрепа на ОП „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.
#gerb

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн