Помощник-треньорът на “Берое” Левон Апкарян: Без подценяване срещу “Видима”

STZAGORA.NET
ВЕRОЕ.BG

- “Берое” започва защитата на трофея в двубоя срещу “Видима-Раковски”. Какъв мач очаквате?
- Подхождаме много сериозно към този двубой, като не подценяваме отбора на “Видима-Раковски”. Ние имаме опит в тези двубои за Купата. Излизаме максимално концентрирани, без да подценяваме тима на гостите.
- Много фенове и специалисти очакват “Берое” да излезе с футболисти, които по-рядко попадат в стартовия състав. Така ли ще е наистина?
- Старши треньорът най-добре би преценил, но съществува такава вероятност. Има хора, които не са взимали толкова участие в мачовете досега, но когато дойде тяхното време, са длъжни да играят на 100%.
- Има ли хора, които пропускат двубоя със сигурност?
- Амир Саюд е вече добре, но ще пропусне двубоя. Елио Мартинс и Иван Караджов също са извън групата. Георги Костадинов получи нелепа контузия срещу “Локомотив” (София) и ще отсъства от мача.
- Какво е състоянието на Георги Костадинов?
- Има разтежение във връзките, но това най-добре може да каже докторът.
- Какви са амбициите на “Берое” през тази година в турнира? Защита на трофея?
- Въпреки че в последните мачове загубихме точки незаслужено, винаги амбициите ни са за победа във всеки един мач, без значение дали за Купата или първенството.
#vvv

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн