Три старозагорски фирми кандидатстват за зимна поддръжка на пътищата в община Стара Загора за периода 2013-2015 г.

STZAGORA.NET
Три старозагорски фирми участват в процедурата за възлагане на обществена поръчка чрез открита процедура по реда на ЗОП с предмет „Зимно поддържане и снегопочистване на пътна мрежа IV-ти (четвърти) клас и част от Републиканската пътна мрежа III-ти (трети) клас в община Стара Загора през експлоатационния период на 2013 – 2015 год.“

Това са „Пътно-строителна компания Ес Би Ес” АД, „Пи Ес Ай“ АД и „Пътстрой“ ООД. Прогнозната стойност на обществената поръчка е 700 000 лв. без ДДС.

Комисия, назначена със заповед на кмета Живко Тодоров, отвори днес офертите на участниците. На следващия етап ще бъдат разгледани и оценени техническите предложения на участниците, отговарящи на изискванията на възложителя, след което ще се отворят ценовите оферти за извършване на зимната поддръжка за следващите два зимни сезона. Процедурата ще завърши с решение на кмета за класиране на участниците и избор на изпълнител.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн