Казанлък: Ограничава се движението по бул. „23 Пехотен Шипченски полк“ поради асфалтиране

STZAGORA.NET

Община Казанлък уведомява жителите и гостите на Казанлък, че от 9 септември 2013 г. започва подготовката за асфалтиране и асфалтирането на бул. „23 Пехотен Шипченски полк“ в отсечката от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Александър Стамболийски“. Във връзка с това от 09.09.2013 г. до приключване на работата бул. „23 Пехотен Шипченски полк“ ще бъде затворен в посочения участък за движение на автомобили и други пътни превозни средства. Ограничението не се отнася за обществения транспорт, чийто маршрут по улицата няма да се променя.

Дейностите по асфалтирането на участъка са завършващи след строително-ремонтните работи, извършени от „ВиК“ ЕООД – район Казанлък. В посочения участък, както и в останалите участъци, ремонтирани по главната улица от пресечката й с бул. „Розова долина“ до ул. „Алексаднър Стамболийски“, „ВиК“ извърши подмяна на основния водопровод и сградните отклонения. В участъка бе изградена и газопреносна мрежа от „Сити газ България“.

За насочване движението на другите ППС ще бъде поставена необходимата пътна сигнализация.

Община Казанлък умолява водачите на ППС за повишено внимание и за разбиране и се извинява за причинените неудобства.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн