Над килограм наркотични вещества иззеха криминалистите от РУП – Чирпан

STZAGORA.NET

На 23 юли при претърсване в дома на 31-годишния И.Г. от с. Мирово криминалистите от полицейското управление в Чирпан намериха и иззеха черна полиетиленова торбичка с тегло от 308,4 гр суха зелена тревиста маса и полиетиленова торбичка, съдържаща същото вещество с тегло от 95,2 гр. При направения наркотест веществата и в двете торбички са реагирали на канабис. Освен тях са намерени и 11 хапчета хероин с тегло от 7,75 гр. В двора на къщата е открито растение – канабис с височина 160 см, а до него в 18 кофички от кисело мляко посадени растения канабис с височина по 15 см. И.Г. е задържан в РУП – Чирпан за срок до 24 часа. работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицето продължава.

При друго претърсване в дома на 39-годишния А.Г. от с. Мирово са открити и иззети четири кофи с посадени в тях 170-сантиметрови растения канабис. Зелената тревиста маса е иззета, претеглена е и е с тегло от 850 гр. А.Г. е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая и изясняването на цялостната престъпна дейност на лицето продължава.

#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн