Назначиха новия зам.-областен управител Теодора Иванова

STZAGORA.NET

Теодора Иванова

На 17 юли със заповед на министър-председателя Пламен Орешарски за заместник-областен управител бе назначена Теодора Ганчева Иванова.

Новият заместник областен управител Теодора Иванова е родена на 3 ноември 1981 г. Магистърската си степен по «Счетоводство и одит на нефинансови предприятия» завършва през 2008 г. в Стопанска академия «Димитър А. Ценов», гр. Свищов. В Икономически университет във Варна завършва бакалавърска степен «Туризъм», както и допълнителна професионална квалификация «Спортен и рекреационен мениджмънт». В Академията за социална политика в София придобива още една професионална квалификация – «Политически мениджмънт». Средното си образование Теодора завършва в Казанлък.

Трудовият й стаж започва като координатор-туризъм в НЧ «Искра-1860» в Казанлък през 2004 г. Била е известно време секретар на читалището, а от 2009 до момента на назначаването й като заместник областен управител е била зам.-председател в НЧ «Искра-1860»-Казанлък.
#

spodelime.com

1 коментар on “Назначиха новия зам.-областен управител Теодора Иванова”

  • Ksenon wrote on 20 юли, 2013, 18:26

    Щяха да са много смешни тези назначения,ако не бяха толкова трагични! Първо – специалист по качество на храните, след това – офталмолог, турче, а като капак – секретарка от народно читалище…! Егати абсурдната държава, в която живеем – такива и управниците!!! И не стига другото, ами и пак, както в доскорошното минало се върна практиката да се назначават хора от Казанлък на ръководни постове в Стара Загора?! Като че ли в Зарата специалистите свършиха !!! Само резили сътворяват тези, които се самоназначиха на власт, знаете кои!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн