Казанлък се включва в националната кампания за почистване на Централен Балкан

STZAGORA.NET
Община Казанлък се присъединява към инициативата на бТВ Мeдиа груп „Да изчистим България” и на сдружение „За земята”, която през това лято ще премине под мотото „Да почистим Национален парк „Централен Балкан”. По предложение на Държавно горско стопанство – Казанлък, маршрутите за почистване в района на Казанлък са чешмите и местата за отдих на връх Бузлуджа и връх Столетов и пътя между тях.

Във връзка с тази кампания Община Казанлък призовава казанлъчани, които обичат природата и милеят за нея, да се включат в инициативата в периода 17–20 юли 2013 г.

Осигурени са найлонови чували за събиране на отпадъците, които могат да бъдат получени от Общинско предприятие „Комунална дейност и поддръжка на инфраструктурата”, намиращо се на адрес бул. „Никола Петков” № 37А. Пълните чували трябва да бъдат оставяни на достъпни за сметосъбиращата техника места, като гражданите уведомяват служителите в предприятието за тяхното местоположение на тел. 0431/6-38-80 или 0431/98-380.
#gerb

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн