Съобщиха организацията на достъпа до стадион “Берое” за мача с “Апоел”

STZAGORA.NET

Днес стана ясна организацията на достъпа до ст. “Берое” за мача с израелския “Апоел” (Тел Авив) от втория квалификационен кръг на Лига Европа, който ще се играе на 18.07.2013 от 19:30 часа на стадион “Берое” в Стара Загора.

ЗА ЗРИТЕЛИ:

* Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 15:30 часа в деня на мача и ще бъдат затворени в 19 часа.
* Нямат да бъдат допускани автомобили на север от кръговото под стадиона.
* Всеки зрител ще минава през поне две щателни проверки, преди да влезе на съоръжението.
* Всеки посетител на стадиона трябва да има документи за самоличност в себе си.
* Всички зрители с билети ще могат да влязат на стадиона единствено от двата южни входа (вход 1 и вход 2 на схемата), както и от източния вход (до този, от който влиза линейката, вход 3 на схемата).
* Всеки зрител трябва да заеме мястото, посочено в билета му. Валидна е схемата посочена в сайта и на касите на стадион “Берое”.

ЗА МЕДИИ:

* Днес изтече срокът за акредитации за мача и нови заявки НЕ се приемат.
* Акредитациите и билетите за MEDIA боксът ще бъдат раздавани на официалните пресконференции преди срещата, които ще се проведат в сряда. Точният час на двете ще бъде обявен утре. При невъзможност за получаване на акредитацията, молим са се свържете с Емил Димов.
* Всеки журналист трябва да носи в себе си документи за самоличност и журналистическа карта.
* Журналистите, които имат акредитации за своите автомобили, трябва да се движат САМО по западната дъга и да паркират на определения за тях паркинг.
* Всички журналисти ще влизат САМО от новия западен вход (вход 5 на схемата), който се намира до стълбите на северозападния вход към залата с тенис масите.
* Всички журналисти трябва да заемат определените в билета им места.
* Операторите, които нямат права за заснемане на срещата трябва да оставят своите камери в залата за пресконференции, която ще ви бъде показана на място.
* Всеки журналист, който е настанен в MEDIA Box и иска да използва жичен интернет, трябва да си носи съответния (ethernet) кабел. Препоръчваме използването му, тъй като е по-надежден от безжичния такъв при такива срещи.

ЗА VIP ГОСТИ:

* Билетите за VIP секторите са на цена 50 лв. и ще бъдат пуснати в продажба от 8:30 ч. утре (16 юли) в офисите на клуба на ул. “Георги Кюмюрев” 10.
* За закупуване на VIP билет е нужно да предоставите трите си имена.
* При закупуване на VIP билет ще получите специален бадж, който трябва да носите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО през цялото време, в което сте на стадиона. Баджът ще бъде предоставен на VIP входа, който се намира до официалния вход, от северната страна.

ДРУГИ УТОЧНЕНИЯ:

* Билети за срещата все още ИМА и се продават на касите пред стадион “Берое” всеки ден от 10 до 18:30 ч.

ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО КРАЙ СТАДИОН “БЕРОЕ” В ДЕНЯ НА МАЧА:

За времето от 17:00 часа до 22:00 часа на 18.07.2013 г. (четвъртък) ще бъде спряно движението на личен и обществен транспорт по улиците, граничещи със стадион “Берое” в Стара Загора. Мерките се предприемат от Община Стара Загора, във връзка с писмо на Директора на ОД на МВР – Стара Загора, за осигуряване на безопасно провеждане на футболната среща между отборите на “ПФК Берое – Стара Загора” и “Апоел” (Тел Авив), която ще се проведе от 19:30 часа същия ден на стадион „Берое“.

Спира се движението на личен и обществен транспорт:

1. по ул. “Августа Траяна” от кръстовището на ул. “Св. Отец Паисий” в посока стадион “Берое”.
2. по ул. “Майор Кавалджиев” от кръстовището с ул. “Васил Левски” в посока стадион “Берое”.
3. по ул. “Св. Троица” в отсечката между ул. “Боруйград” и ул. “Августа Траяна”.
4. по бул. “Ал. Батенберг” от кръстовището с ул. “Ген. Столетов” в посока север.

Спира се движението на личен транспорт в двете посоки по улиците:

1. ул. “23-ти декември”
2. ул. “Спортна”
3. ул. “Мавзолея”
4. ул. “Тунджа”
5. ул. “Бончо Бонев”

Спира се движението на личен транспорт в посока стадион “Берое” по улиците:

1. ул. “Охрид”
2. ул. “Странджа”
3. ул. “Братя Митови”

Във връзка с временната организация на движението ще бъде спряно движението на тролейбусите в посочения времеви интервал и участъци.

По преценка на ръководителя по охрана на мероприятието при ОД на МВР и при необходимост, автомобили в нарушение ще бъдат принудително отстранявани.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн