Кметът Живко Тодоров ще награди футболистите и треньорите на “Берое”

STZAGORA.NET

На 16 юли (вторник) в 18,30 ч. кметът на община Стара Загора Живко Тодоров ще награди треньорите и футболистите на ПФК „Берое“. В церемонията, която ще се проведе на тренировъчното игрище над стадиона, ще участват представители на Управителния съвет на клуба. На терена ще бъдат и представителите на Националния фенклуб „Берое”, които заедно с градоначалника ще поздравят своите любимци, ще повдигнат духа им и ще им вдъхнат кураж преди важните двубои, които предстоят.

Ръководството на Националния фенклуб Берое призовава всички привърженици да присъстват на събитието. От фенклуба обявиха още, че се организира специално шествие до стадиона в деня на мача с “Апоел” (Тел Авив). Сборен пункт е кафе “Корнер” (срещу ДНА) в 17:30 часа, а потеглянето е в 18 часа.

След като завоюва Купата на България, в рамките само на три месеца „Берое“ за първи път стана носител и на Суперкупата на България за сезон 2012/2013. За тима на зелено-белите това е първа Суперкупа и четвърти национален трофей в клубната история, след шампионската титла от 1986 г. и Купата на България през 2010 и 2013 г.

На 18 юли (четвъртък) от 19,30 ч. в Стара Загора предстои важен мач срещу израелския гранд „Апоел“, Тел Авив, във втория кръг на Лига Европа, а реваншът е седмица по-късно на стадион “Блумфийлд” в столицата на Израел.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн