Двама са номинирани за управител на “Тролейбусни превози” – Стара Загора, стерейшините избират един от тях

STZAGORA.NET
Двама са кандидатите, от които на следващата общинска сесия ще се избира управител на общинското дружество „Тролейбусни превози”, съобщи “Дарик”.

Комисията по избора реши това да са кандидатът на ГЕРБ за кмет на Николаево Кольо Чергеланов и бившият управител на Автобусни превози Светослав Маринов. Техните имена ще бъдат предложени на кмета на Стара Загора Живко Тодоров, който трябва да ги внесе за гласуване на следващата сесия на Общинския съвет.

До избор на нов управител се стигна, след като договорът на досегашния Димитър Авджиев изтече в края на март.

Комисията по избора е от седем общински съветници. Документи за длъжността са подали 8 кандидати: Тенчо Руканов, Кольо Чергеланов, Светослав Маринов, Христо Рачев от Павел баня, бившият шеф на ДАИ Жечо Жечев, бившият директор на “Автобусни превози” Валентин Вълчев, Красимир Николов и Стоян Манолов.

До началото на юли те трябваше да представят програми за управление на дружеството. Комисията по избора класира на първите две места Маринов и Чергеланов.
#vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн