Назначиха д-р Тунджай Йозтюрк за зам.-областен управител

STZAGORA.NET

Д-р Тунджай Йозтюрк

На 9 юли със Заповед на министър-председателя Пламен Орешарски за заместник-областен управител бе назначен д-р Тунджай Рамадан Йозтюрк. Новият заместник областен управител встъпи в длъжност на 11 юли.

Д-р Йозтюрк е роден на 4 декември 1978 г. в Пловдив. По образование е лекар – специалист по очни болести. Завършва Тракийския университет, като специализира офталмология от 2005 г. до 2009 г. в Медицинския факултет. Практикувал е в очен център „Зенит” в Казанлък и Стара Загора, а от миналата година до назначаването му като зам.-областен управител е практикувал в очната клиника на УМБАЛ Стара Загора.

Д-р Тунджай Йозтюрк е участвал в множество национални и международни научни форуми – семинари, конференции, конгреси. Член е на Съюза на очните лекари в България, Българското дружество по офталмология, Съюза на българските контактолози и на Националната глаукомна асоциация. Придобива организационни умения по време на семинари, организирани със съдействието на евродепутати и неправителствени организации, както и по време на висшето си образование и специализация.
#gerb

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн