Разкриват нова група за 3-годишни деца в ОДЗ „Райна Княгиня“ в Стара Загора

STZAGORA.NET
Предстои откриване на нова група за децата от първа възрастова група – 3 годишни, и разкриване на нова занималня в Обединено детско заведение № 34 „Райна Княгиня“, съобщават от общинския отдел „Образование, младежки дейности и спорт“ в Стара Загора.

Капацитетът на занималнята е за 28 деца. Свободните места ще бъдат обявени на 16.07.2013 г. и родителите ще могат да кандидатстват за прием при третото класиране, чрез въведената електронна система за записване.

ОДЗ „Райна Княгиня“ ще бъде изцяло обзаведено и на 2 септември 2013 г. ще посрещне новозаписаните деца.

Свободните места за ІІІ-то класиране във всички детски заведения в Стара Загора ще бъдат обявени на 16 юли 2013 г.

Срокът за записване е 5 работни дни – от 09.07.2013 г. до 15.07.2013 г., а графикът за записване е публикуван в сайта на община Стара Загора http://www.starazagora.bg/.

Системата е отворена за редакция на съществуващите заявления на некласираните деца, както и за регистрация на нови заявления.

Родители на некласираните деца могат да извършат редакция на заявленията си за последващото трето класиране.

Чрез публичния сайт на Общината родителите получават информация за приема на децата, за свободните места, както и за графика на класиране.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн