Пукнато е стъклото, има две малки дупки на вратата на клуба на “Атака” в Стара Загора

STZAGORA.NET
В 9:44 ч днес на тел. 112 е получен сигнал за счупено стъкло на партиен клуб на политическа партия “Атака”, намиращ се на ул. „Св. Княз Борис”. На мястото веднага е изпратен екип на Второ РУП – Стара Загора. Извършен е оглед, при който не са открити данни за използването на огнестрелно оръжие, каквито версии се обсъждат от старозагорци, въпреки че са открити две малки дупки на стъклената врата на помещението, около които стъклото е с пукнатини. Предстои установяването на произхода на дупките. По случая е заведено е досъдебно производство за унищожаване и повреждане.

Предстои да бъде изяснено кога се е случило увреждането, тъй като офисът не е бил посещаван от известно време, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР – Стара Загора.
* * *
Бързо полицейско производство
На 10 юли в полицейското управление в Чирпан е започнато бързо полицейско производство срещу 57-годишния М.М. от с. Оризово, който след полунощ на път II–66 управлявал автомобила си „Фолксваген” след употребата на алкохол. При тестването на водача с дрегер техническото средство е отчело 2,01 промила.

Кражби
На 9 юли във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от 61-годишен старозагорец, който заявил, че на ул. „Ген. Гурко” в Стара Загора е бил нападнат в гръб от неизвестно лице, което го съборило на земята и отнело от него чантичката му с намиращите се в нея лични документи, 60 евро и сумата от между 3-4000 лв.

В полицейското управление в Раднево е подаден сигнал от жител на града, който заявил, че от двора на дома му неизвестно лице е отнело велосипеда му.

Тази сутрин във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от 32-годишна старозагорка, която заявила, че неизвестно лице е отнело автомобила й „Фиат Браво”, паркиран пред дома й на ул. „Д-р Т. Стоянович” в Стара Загора.

Пожар
На 9 юли във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от жител на Стара Загора за това, че в обитаваната от него къща, намираща се в местността „7-ми километър” в Стара Загора е възникнал пожар. В резултат на него къщата е изгоряла напълно. От направения на мястото оглед данни за умишлен палеж не са открити.

ПТП
На 9 юли по ул. „Св. Княз Борис” в Стара Загора в посока запад се е движил л.а. „БМВ”, управляван от Г.И. на 25 години от с. Арнаутито. На кръстовището с бул. „Руски” при завой наляво на пешеходна пътека водачът на автомобила не пропуска и блъска пресичащия 83-годишен мъж. Пострадалият е откаран в ЦСМП – Стара Загора с охлузна рана на десния лакът. Пробата за употребата на алкохол и на двамата участници в инцидента са отрицателни.

Говорител на ОДМВР: Ваня Кръстева
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн