Казанлък: Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров идва за откриването на нова база на Районното управление на полицията

STZAGORA.NET
На 11 юли от 14.30 ч в Казанлък ще бъде официално открита ремонтираната и реставрирана вила “Роза”, в която предстои да заработят 27 от разследващите полицаи и инспекторите детска педагогоческа стая от Районното полицейско управление в града, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР.

Гости на събитието ще бъдат главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, областният управител на Стара Загора г-жа Живка Аладжова, кметът на гр. Казанлък – г-жа Галина Стоянова и главен инспектор Иван Иванов – Директор на дирекция „Управление на собствеността и социални дейности”.

На 12.07.2013 г. от 11:00 ч в сградата на ОДМВР – Стара Загора ще се състои официалното представяне на новоназначения ВНД Директор на ОДМВР – Стара Загора – гл. инспектор Иван Чолаков.
#vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн