КонтурГлобал Марица Изток 3 – отново спонсор на ремонта, който стартира в двете детски градини в Гълъбово

STZAGORA.NET

Предстои мащабна работа по обновяването на двете детски градини в град Гълъбово. На обединено детско заведение „Радост” ще бъде подменена дограмата и вратите, подовите настилки, ще бъдат ремонтирани помещенията в детската градина (стаи за почивка, занималните на отделните групи, коридори и фоайета), в това число и санитарните, ще бъде подменено оборудването на кухните.

В седмична детска градина „Наталия” ще се извърши основен ремонт на спортната зала (цялостен ремонт на покрива, подмяна на дограмата, направа на стъклокерамика на басейна, настилка винил на помещение за дневни занимания и физкултурен салон, шпакловка и боядисване на помещенията, направа на вентилация на помещението на басейна), ремонт на фасадата и оградата на детската градина.

Ремонтите работи се предвижда да приключат до края на лятото.

За началото на миналата учебна година от ОДЗ „Радост” започнаха работа с направен цялостен ремонт на двора и детските площадки. Тогава изпълнителният директор на „КонтурГлобал Марица Изток 3” Гари Левсли и кметът на Община Гълъбово Николай Тонев откриха реновираната детска площадка в ОДЗ „Радост” (на снимката). Ремонтът бе на стойност 173 000 лв. и бе първият проект, реализиран по силата на четиригодишния договор за подкрепа на местни социални проекти, който компанията подписа с Община Гълъбово през месец март 2012 година.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн