Старозагорци вече имат свободен достъп до езеро “Загорка”. Отвориха за всички бившия наказателен паркинг.

STZAGORA.NET

Грозната жълта ограда на бившия наказателен общински паркинг край езеро “Загорка” най-после беше премахната с решение на кмета на Община Стара Загора г-н Живко Тодоров, съобщи Фейсбук-страницата на Парк-хотел “Стара Загора”.

Така се “отпуши” естественият вход за гражданите към езеро “Загорка” и се осигури безопасно място за свободно паркиране на автомобилите.

Защото, колкото и да е “малък” град Стара Загора, ако поискаш да се разходиш около красивото езеро, да направиш крос, да половиш риба или да се разхладиш с една студена бира в градината на Парк-Хотел “Стара Загора”, ясно е, че най-удобният начин да стигнеш до тук е с автомобил, е коментарът в страницата.

Адмирации за кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, че реши да премахне грозния наказателен паркинг, който вече е преместен на много по-целесъобразно място в района на стадион “Берое”. Веднага след махането на оградата тук паркираха десетки автомобили на старозагорци, дошли да се разходят в парк “Бедечка” и около езеро “Загорка”. “Така, без ограда, мястото ни напомня за нашето детство, когато достъпът също беше свободен”, каза младо семейство, дошло да се разходи тази вечер край езерото.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн