Жегата уплаши протестиращите в Стара Загора

STZAGORA.NET

Едва шепа старозагорци излязоха на протест тази вечер срещу олигархията във властта. Вероятната причина – летният зной, който връхлетя града днес. При температура над 30 градуса престрашилите се да излязат на пек бяха не повече от 10-15 души, при доста повече вчера. Повечето бяха младежи.

Появи се и човек, който си беше направил няколко табели с лозунги в печатница “Дъга”, за да предаде по-пряко посланията си към политиците. Младеж дойде пък с нещо като голяма вувузела по аборигенски модел от Австралия, но изработен в Словения от бук, който при надуване издаваше нискочестотен звук.

От партиите бяха забелязани активисти на СДС (Георги Ранов) и Движение “България на гражданите” (Дима Динкова).
#

бутон за споделяне

1 коментар on “Жегата уплаши протестиращите в Стара Загора”

  • Чика wrote on 18 юни, 2013, 23:30

    Започвам да се замислям, че има ЛИЦА на този протест, които будят недоверие у хората и провокират мисли нещо от сорта на: “Абе тоя ли бе?!” Всяка вечер съм сред протестиращите и лично мен някои хора ме дразнят с това, че се опитват леко да командорят… Няма как да стане! Хора, наистина на мен никой не ми плаща да пиша тези неща. Правя го, защото искам да остана в България и да имам малко сигурност. Ако и вие споделяте това, утре 18.30 пред общината. ТОВА Е НАЧИНЪТ! Винаги ще има стари муцуни до болка познати, но има и хора като мен, които са за чистата и свята кауза. Мисля, че заедно можем да променим нещата! Хубава вечер от мен.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн