Недялко Недялков: “Ще продължа да работя за ГЕРБ”. “С прекратено членство е”, съобщи централата на партията

STZAGORA.NET
След появилите се тази вечер публикации в някои електронни медии за това, че досегашният областен управител в Стара Загора Недялко Недялков е напуснал ПП ГЕРБ, припомняме част от неговото експозе пред медиите днес следобед:

“Аз ще продължа да работя за ГЕРБ. И за миг не може в главата ми да мине, че мога да напусна. За мен това е моето семейство. Ще работя встрани и ще бъда коректив. Ще продължа да работя и на местно, и на областно ниво за ГЕРБ, но няма да заема никаква официална позиция – нито на областен координатор, нито на член на ръководството.”

Междувременно тази вечер стана ясно следното (цитирано от Агенция “Фокус”):

“Недялко Недялков е с прекратено членство в ПП ГЕРБ от 22 май 2013 г. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ във връзка с информации, че областният управител на Стара Загора е напуснал партията. До решението за прекратяване на членството му се е стигнало след предложение от областната структура на партията в Стара Загора. В мотивите си ГЕРБ – Стара Загора посочват – нерегламентирани срещи от страна на Недялков с представители на други политически партии, целящи удовлетворяване на лични користни интереси. ПП ГЕРБ пожелава успех на Недялко Недялков в бъдещите му начинания.”

От клуба на БТА в Стара Загора съобщиха, че по обед в петък Недялко Недялков е заявил час за нов брифинг с медиите, вероятно за изясняване на позицията му.
#

сподели ме

3 коментари on “Недялко Недялков: “Ще продължа да работя за ГЕРБ”. “С прекратено членство е”, съобщи централата на партията”

  • тонев wrote on 7 юни, 2013, 9:51

    Последно – къде е Недялков – в “семейството” или извън “семейството”?

  • slavataner wrote on 7 юни, 2013, 15:06

    А аз искам да попитам Недялко Недялков какво е мислил за Цветанов през всичките тези четири години, когато ГЕРБ бяха на власт, а не го е изказал на глас. То сега е много лесно и така постъпват само лакеите.

  • KUN4O wrote on 7 юни, 2013, 16:10

    Плъховете напускат кораба!!!Една от грешките на ГЕРБ,че допуснаха на властови позиции лица,които ги злепоставиха!Ето и резултата..Лошото е,че има и още такива..,само гледайте!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн