Кметът на Стара Загора ще награди европейския шампион по бойно самбо Веселин Иванов

STZAGORA.NET
На 5 юни в 16.15 ч. в зала 203 кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще връчи почетно отличие на европейския шампион по бойно самбо Веселин Иванов.

Веселин Иванов стана европейски шампион по бойно самбо на европейското първенство, което се проведе в края на май в италианския град Крема. В оспорвана финална среща в категория до 62 кг той надделя с 2:1 точки над своя съперник от Украйна.

В кариерата си старозагорецът е спечелил не един двубой в турнири и първенства по джудо, самбо, бойно самбо и ММА. Той е благодарен на бившия си треньор Евгени Василев и на националния треньор Румен Димитров, с чиято помощ е спечелил титлата на първенството на континента в Италия. Сега Веселин Иванов ще има кратка почивка и ще започне подготовка за следващото голямо изпитание. В края на годината в Санкт Петербург предстои световно първенство по бойно самбо.
#gerb

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн