Проф. Вера Найденова ще бъде водещ на дискусия за новото българско кино в рамките на Международния кинофестивал „Златната липа“ в Стара Загора

STZAGORA.NET
Днес, 4 юни 2013 г., Международният кинофестивал „Златната липа“ в Стара Загора продължава с дискусия на тема „Ново българско кино” с водещ проф. Вера Найденова, която започва в 10:00 ч. в хотел „Мериан палас”.

Тази вечер от 18:00 ч. в лапидариума на Регионалния исторически музей ще бъде представена книгата за Григор Вачков, в присъствието на дъщеря му Марта Вачкова.

Като част от съпътстващите фестивала събития във фоайето на оперния театър в Стара Загора е експонирана изложба – Йордан Радичков.

Кинопрограмата на фестивала, както и програмата на съпътстващите събития е публикувана на сайта на Община Стара Загора – http://www.starazagora.bg/bg/predstoyaschi-proyavi/kinofestival-zlatnata-lipa-ofitsialni-s-bitiya
#vvv

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн