Преди утрешния мач “Пирин”(Гоце Делчев) – “Берое”

STZAGORA.NET

Утре, 2 май, от 18:00 часа “Берое” гостува на “Пирин” в Гоце Делчев в мач от XXV кръг на News7 футболно първенство. Срещата за старозагорци пропускат възстановяващият се Педро Еуженио и контузеният Венцислав Христов, който страда от леко разтежение. Извън групата останаха още Елио Мартинс, Давид Каядо, Елиаш да Силва, Георги Андонов и Борислав Стойчев, на които старши-треньорът Петър Хубчев даде няколко дни почивка. Добрата новина е, че в редиците на “зелено-белите” се завръща Емил Ангелов. Мачът ще се излъчва на живо по beroe.tv в официалния сайт на “Берое”.

“Запознати сме с отбора на “Пирин” (Гоце Делчев), за които тази среща ще бъде важна, за да подпечатат оставането си в елита. Не очакваме по-различен двубой от изминалите досега – отново труден отбор и няма да се дадем лесно.” – сподели пред камерата на клубната телевизия треньорът на вратарите Армен Амбарцумян.

“Очаквам труден мач. Момчетата от Гоце Делчев са показали, че не играят най-добрия футбол, но за сметка на това – доста борбен и силов”, бе мнението на Владимир Зафиров за предстоящата среща.

Във временното класиране тимът на “Берое” се намира на осмо място с актив от 34 точки, а “Пирин” е на десето със седем по-малко.

Двата отбора са се срещали през настоящия сезон три пъти, като 2 от срещите са завършили с победа за заралии (за Купата на България с 1:0 и 3:1). Мачът, игран през есента, бе спечелен от неврокопчани с 2:3, а попаденията за старозагорци вкара Педро Еуженио.

Днес група от 18 футболисти замина за Гоце Делчев.
Вратари: Иван Караджов, Теодор Скорчев
Защитници: Веселин Пенев, Владимир Зафиров, Георги Динков, Здравко Илиев, Иво Иванов, Пламен Крумов
Полузащитници: Алберто Лоузейро, Амир Саюд, Атанас Зехиров, Дончо Атанасов, Иван Горанов, Игор Джоман, Исус Ангелов, Мартин Райнов
Нападатели: Емил Ангелов, Джери Ситое

За главен арбитър на срещата бе назначен Борислав Колев от София, а ще му помагат Николай Ангелов от Самоков и Иво Колев, също от столицата. Четвърти съдия на двубоя е Георги Давидов от Велико Търново. Дежурен делегат на срещата е Николай Лилов от София, а съдийството ще се оценява от Камен Алексиев от старата столица.
#vvv

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн