Ден на отворените врати в Центъра по зависимости в Стара Загора

STZAGORA.NET
Превантивно-информационният център по зависимости към Община Стара Загора организира Ден на отворените врати под наслов „Заедно да боядисаме яйцата за Великден!”.

Събитието, което ще се проведе на 29 април (понеделник) 2013 г. от 16.00 часа, е по програма „Алтернативи на зависимите поведения от психоактивни вещества”. Деца от Клуба на етносите в Стара Загора ще представят характерни за съответния етнос ястия и традиции. Ще гостуват възпитаници на Дома за деца, лишени от родителска грижа „Теофано Попова”, а участниците в Театрална работилница “Движение” към ОУ “Н. Й. Вапцаров” с. Габарево, общ. Павел баня, ще изпълнят хумористични скечове по български народни приказки за Хитър Петър и ще покажат своето творчество, посветено на Великден и пролетта. Всички деца ще боядисват великденски яйца по традиционни и нови техники, ще оцветявят сухи клончета и заедно ще сътворят Великденско дърво, което ще окичат с писани яйца.

Вратите на Превантивно информационния център ще бъдат отворени за всички, които желаят да наблюдават атракциите и традициите, представени в деня на събитието.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн