ГЕРБ Стара Загора: Андон Андонов ще бъде представителят на миньорите и енергетиците в парламента

STZAGORA.NET

„Мините са в колапс и са нужни спешни промени в законодателството, за да стъпи родната енергетика на краката си. Именно затова един от ключовите приоритети на ГЕРБ в Старозагорска област е максималното натоварване на енергийните мощности в региона и запазването на работните места в отрасъла“.

Това каза Андон Андонов, кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ и ръководител на електроснабдителен район в „Мини Марица-изток“, при срещата си с представители на КТ „Подкрепа“ и КНСБ.

Представителите на миньорите отбелязаха, че до този момент техните интереси в Народното събрание са били пренебрегвани, защото са нямали свой представител в парламента.

„Интересите на мините и тецовете са интереси на целия регион. Убедени сме, че Андон Андонов най-добре ще ги защити. Чрез него комплексът ще има свой човек в Народното събрание”, отговори Емил Христов, общински председател на ГЕРБ.

„Водачът на листата на ГЕРБ Лиляна Павлова е идеалният вариант, за да ни се чуе гласът. Тя е много ангажирана с нашия регион“, подчерта Христов.

„За да успеем да постигнем целите си, обаче е необходимо да формираме правителство“, допълни Андон Андонов.

Законът за възобновяемите източници е много хубаво нещо, но е за богати страни. Той е добра перспектива, но не отговаря на сегашната икономическа ситуация. Около това становище се обединиха синдикалистите.
* * *
Допълнителна информация:
Андон Петров Андонов, кандидат за народен представител от ПП ГЕРБ в 27-ми МИР – Стара Загора.
На 59 г., роден в гр. Стралджа.
Магистър по Електроенергетика от Висшия машинно-електротехническ институт – Варна. Работи в „Мини Марица-изток” ЕАД. Ръководител на електроснабдителен район „Марица–изток”.
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн