РЗС иска да изчисти не само природата, а и корупцията в България

STZAGORA.NET

Младежи от ПП „Ред, законност, справедливост” в Стара Загора се включиха в кампанията „Да почистим България за един ден” и участваха в разчистването в района на Бедечка.

Станимир Стойчев

„Нашият стремеж е да изчистим не само природата, а и България – от корумпираните политици и министри, от излишните депутати, от уродливите явления в обществения живот и администрацията. Така ще се радваме не само на чиста околна среда, но и на по-добра и работеща администрация, която ще бъде в полза на обикновения български гражданин. Това са акценти в програмата на нашата партия, на които ние наблягаме от доста време. РЗС е доказала, че е последователна партия, способна да нанася удари срещу кражбите и корупцията във високите етажи на властта. Ние държим на своите приоритети – винаги срещу корупцията и създаване на нова Конституция, която да гарантира нов политически модел и да промени живота в България”, каза водачът на листата в 27-и МИР Станимир Стойчев.

Районът за почистването не е избран случайно, добави Стойчев. Това е парк, на който трябва да се радват всички старозагорци, затова трябва да бъде изчистен и казусът „Бедечка”. Процесът на отчуждаване на земите е започнал в по-предишния мандат на Общинския съвет, с което е отворена Кутията на Пандора. Сега трябва много добре да се преценят всички страни на проблема и да се вземе най-доброто решение за старозагорци, коментира Станимир Стойчев в качеството си на общински съветник.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн