Лиляна Павлова: ГЕРБ предлага авансово възстановяване на ДДС за изрядните фирми

STZAGORA.NET

Намаляване на административната тежест ще бъде един от основните управленски приоритети на ГЕРБ. Към момента правителството е намалило регулаторните режими с 20%, но това не е достатъчно. Това заяви днес Лиляна Павлова, водач на листата на ГЕРБ в област Стара Загора.

„Първите две години от мандата ще работим усилено за въвеждане на електронно управление. Важно е да чуем гласа на бизнеса“, подчерта Павлова.

ГЕРБ предлага още ДДС да бъде авансово възстановяван в рамките на седем дни за изрядните фирми.

„Основен акцент в нашата програма ще бъде борбата с младежката безработица. За работодателите, които наемат младежи, ще има стимули – ще поемем осигуровките им. Втората мярка е стажът на младежите да бъде признат като трудов опит“, обясни още Павлова.

Водачът на старозагорската листа на ГЕРБ подчерта, че построяването на АЕЦ „Белене“ ще бъде пагубно за региона. Тя каза още, че едно от първите неща, които трябва да направи следващото правителство, за да се стабилизира енергийният сектор, е да бъде намалена с 50% такса пренос. По думите й това ще отпуши износа и ще позволи максимално натоварване на енергийните мощности в Стара Загора.

Лиляна Павлова се срещна със служителите на Завода за каучукови уплътнители в село Горно Ботево и „Стандард профил“ България (на първата снимка). Във фирмата за тежки автомобилни гуми “Медина Мед” уникалното производство й показа собственикът инж.Иван Панчов (на втората и третата снимка).

#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн