Мнения преди мача “Славия”-”Берое” на Пламен Крумов и Армен Амбарцумян

STZAGORA.NET
Крумов: “Ще търсим победата”

Преди полуфинала със “Славия” за Купата на България пред клубната телевизия застана Пламен Крумов. Ето очакванията му за мача:

- Предстои изключително важна среща. Каква е твоята лична настройка за мача?
- Както във всеки мач, така и за този съм настроен за победа, но все пак знаем, че това е турнирен мач. Първото полувреме е в София, а второто в Стара Загора, така че се надявам да направим добър резултат и с оглед на него да имаме шанс да продължим към финала.

- Ще търсим ли определен резултат от мача или по-скоро да продължим с добрите игри и водим нашата игра?
- Разбира се, че ще играем собствената си игра. Отиваме в София, настроени за победа. Играхме веднъж със “Славия” тук и ги победихме в един доста тежък мач. Те са доста добър отбор и имат добри футболисти. Но и ние сме събрани добър колектив, така че ще търсим победата.

- Какво е настроението и мотивацията в отбора?
- Настроението е перфектно. За мотивация мисля, че не трябва да става въпрос. Всички знаем, че играем полуфинал за Купата на България и дай Боже да продължим, ще отидем на финал, където всичко става. Настроението е на супер ниво.
* * *
Армен Амбарцумян: “Опитваме да вземем максималното”

Преди срещата срещу “Славия” за Купата на България разговаряхме с треньора на вратарите Армен Амбарцумян, който сподели очакванията си за нея. Ето какво каза той:

- Армандо, предстои среща срещу “Славия” в София. С какво се различава утрешният двубой от този за шампионата?
- Коренно различен двубой. Играем две срещи, но в игрови план не очаквам голяма разлика. Дербито ще се състои в заряда и по трибуните, на които ще има повече фенове на “Славия” и “Берое”.

- Как върви подготовката на отбора за срещата?
- Нормално. В момента сме в цикъл сряда-събота и се стараем да се възстановяваме по-бързо. Всички футболисти се представят добре, което ни радва, но и затруднява в същото време в определянето на титулярите. По-добре да е така, отколкото да имаме липса на избор.

- Как ще стои отборът психически и има ли опасност за пренавиване сред футболистите?
- Не, няма такава опасност. Надявам се да играем по същия начин, както досега.

- Личните ти очаквания от двубоя и ще търси ли “Берое” определен резултат?
- Въпреки че срещите са две, няма да си правим сметки. Опитваме се да вземем максималното. “Славия” и “Берое” са едни от най-добрите отбори през пролетния дял на първенството. В “Славия” се играе нападателен футбол, имат бързи играчи, но в същото време и ние имаме достатъчно добри футболисти, които могат да им се противопоставят. Очаквам дерби.
#enl

сподели бутон


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн