Предстоящи събития в Стара Загора

STZAGORA.NET
19 април – 10.00 ч. – Във връзка с приключването на общинския конкурс на тема „Марс – фантастична реалност” на НАОП „Юрий Гагарин” във фоайето на Община Стара Загора ще бъде открита изложба с най-добрите рисунки от конкурса на Изложбата ще може да се види до 26. 04. 2013 (включително) .

19 Април – 18 часа – В Регионална библиотека „Захарий Княжески” в Стара Загора ще се открие изложба-концерт под наслов „Молитва” с живопис, графика и изображения върху коприна на Мари Басмаджиян. По време на откриването ще бъдат представени книгите на преводача и автора Арманд Басмаджиян „Арменски жития и мартиролози” и „Давид Сасунски. Арменски героичен епос”.

На 20.04.2013 г. в парк “М.М. Кусев” на полянката, под “Залата на смеха”, малка група от усмихнати и доброжелателни хора, съвместно с Община Стара Загора организират “Ден на подаръка”. Той ще започне в 10.00 ч. сутринта и ще завърши в 20.00 ч.

20.04, събота – 10 ч. – В покрития плувен басейн ще се проведе Втори турнир по плуване “Русалка” за деца, родени преди 2006 г. Организатор на състезанието е Спортен клуб по плуване “Траяна” с подкрепата на Община Стара Загора. В проявата ще вземат участие 120 деца от 14 клуба от цялата страна.

20 април – 10:30-12:30 ч. – „Печатите за хляб от древността до сега” – Лекция със снимки и демонстрация с общностно месене, водени от Д-р Надежда Савова – Регионален исторически Музей, Стара Загора.

22 април – 18.00 ч. – изложба „За нея” на Даниела Емануилова и Теодора Лилян – Регионална библиотека „Захарий Княжески”.
*enl

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн