ГЕРБ Стара Загора: Съзнателно или от неразбиране Станишев застрашава интересите на региона ни

STZAGORA.NET

Пламен Йорданов

“Добра идея е, че г-н Станишев води листата на БСП в Стара Загора. Оценяваме това като признание за важността на града и региона. Не е добре обаче, че ръководителят на БСП и лидер на европейските социалисти е неподготвен да разговаря със старозагорци”, заяви Пламен Йорданов, председател на комисията по “Бюджет и финанси” в Общински съвет – Стара Загора и кандидат за народен представител от ГЕРБ. Според него обещанията на Сергей Станишев за нови 250 хиляди работни места, освен поредната фалшива сметка на БСП, са и обида към интелигентността на хората в Стара Загора и региона.

БСП само преди 2 месеца излъга грубо, че проектът АЕЦ “Белене” ще отвори нови 60 хиляди работни места. Сега преди изборите лъжата на Станишев скочи повече от четири пъти. Станаха 250 хиляди. Наложи се номинираният от него за евентуален премиер Пламен Орешарски да замазва обещанията на Станишев. Орешарски каза, че “ако чуждите инвестиции в България останат 2 милиарда лева годишно, тогава не е възможно БСП да отвори нови 250 хиляди работни места. Г-н Орешарски идва от СДС и затова, за разлика от Сергей Станишев, знае, че работните места ги откриват предприемачите, а не партийните секретари.

Лъжата за 250 хиляди работни места е по-малкият проблем. С референдума за АЕЦ “Белене” и с последвалото настояване на Сергей Дмитриевич, че въпреки резултатите иска да строи нова ядрена централа, той действа пряко срещу интересите и доходите на хората в старозагорския регион. С АЕЦ “Белене” Станишев иска съзнателно или от неразбиране да затвори български работни места и български енергийни предприятия в старозагорския регион, за да отвори бизнес за чужди енергийни интереси!
*enl

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн