Офисът на НАП в Стара Загора работи с удължено работно време, информационният център на 0700 18 700 също

STZAGORA.NET
Офисът на НАП в Стара Загора работи с клиенти с удължено работно време – сутрин от 8.00 часа, вечер до 18.00 часа, без прекъсване от понеделник до петък. Удълженото работно време е въведено от средата на миналата година и цели по-голямо удобство за клиентите ни. До края на данъчната кампания – 30 април 2013 г., информационният център на НАП също работи с удължено работно време. Експертите на агенцията отговарят на обаждания на телефон 0700 18 700 от 8,30 ч. до 18.30 ч. всеки работен ден.

От началото на данъчната кампания в Офиса на НАП в Стара Загора средно на ден се обслужват 530 клиенти, а други над 80 са позвънили на телефоните за информация в Офиса.

От НАП – Стара Загора съветват всички, които все още не са подали декларациите за доходите си, да ползват възможните алтернативни начини за изпращането им: по пощата с обратна разписка, с куриер, по Интернет – подписани с електронен подпис, или на място в офисите ни в Стара Загора и Казанлък.

30-ти април е крайният срок за подаване на декларацията за доходите от физическите лица, включително и новата декларация по чл.55 за авансовия данък върху доходи, получени от наеми, реализирана земеделска продукция, от упражняване на свободна професия през първото тримесечие на 2013 г. и други.
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн