Кандидат-депутат на РЗС акцентира в телевизионно предаване на живо от Стара Загора върху екологията и ресторант “Аязмото”

STZAGORA.NET

Радослав Танев

Обгазяването на Стара Загора е основният проблем на Стара Загора, определи в телевизионно предаване на живо от Стара Загора по ТВ 7 тази сутрин Радослав Танев, вторият в кандидатдепутатската листа на ПП „Ред, законност, справедливост” (РЗС) в 27-ми Старозагорски многомандатен избирателен район.

„Най-важно е здравето. Тук децата масово са с астма и проблемът е от години. Ние имаме твърда, постоянна и публична позиция по въпроса. Депутатите от РЗС са внасяли питания и в 40-то, и в 41-то Народно събрание, но депутатите неглижират проблема. Хубаво е, че Общинският съвет, в който РЗС има двама представители, гласува да се проведе местен референдум, на който съгражданите ни ще могат да изразят мнението си за дейността на полигона „Змейово”.

Радослав Танев, който е общински съветник, оцени положително и решението за закупуване на полуразрушения бивш ресторант на върха на Аязмото, един от символите на града. На мястото може да се направи детска или спортна площадка, за което съветниците трябва да намерят консенсус.
#

spodelime.com

3 коментари on “Кандидат-депутат на РЗС акцентира в телевизионно предаване на живо от Стара Загора върху екологията и ресторант “Аязмото””

  • Toni wrote on 11 април, 2013, 14:31

    Mnogo sa aktivni ot RZS… Drugo si e partiqta da se systoi ot mladi i energi4ni hora..

  • Гроздалинчо wrote on 11 април, 2013, 14:46

    Постоянно се моля в България да има поне една добре организирана партия, която да оправи страната ни!

  • Stelian wrote on 11 април, 2013, 14:58

    Браво на Танев. Най-честният политик в Стара Загора, наистина мисли за заралиите. Много са ми симпатични хората от РЗС, за мен това е най-качествената и прогресивна партия към момента.


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн