„Коалиция за България” регистрира листата си в Стара Загора

STZAGORA.NET
„Коалиция за България” регистирира в Районната изибирателна комисия листата на канидидатите за народни представители в 27-ми Старозагорски многомандатен избирателен район. Както вече е известно, водач е председателят на БСП и президент на Партията на европейските специалисти Сергей Станишев.

Според приетия на заседание на Националния съвет на партията окончателен вариант втори е директорът на Бюрото по труда в Стара Загора Георги Гьоков, следван от Георги Анастасов, представител на коалиционния партньор Партия Български социалдемократи.

Четвърта е юристката Мариана Тотева от Раднево, пети – председателят на ОбС на БСП в Павел баня Атанас Пъдев, шести – кметът на Шейново и председател на Младежкото обединение в Казанлък Николай Терзиев.

На седмо място е Гено Генов – зам.-председател на партията в Чирпан, след него е представителят на ПП „Нова зора” Николай Атанасов, девети е председателят на общинската организация на социалистите в Казанлък Александър Минчев, десети – Румен Димитров, единайста – Милена Барекова от Казанлък, дванайста – Боряна Генова.

Средната възраст на кандидатите е 44 години. Най-млада – на 24, е Боряна Генова, възпитаничка на Московския държавен институт за международни отношения, а най-възрастен – 70-годишният Николай Атанасов.

С икономическо образование са четирима, с инженерно – трима. В листата има един адвокат, един психолог, двама са завършили международни отношения, един – публична администрация. Повечето от кандидатите имат допълнителни квалификации.

Листата ще бъде представена офицално през следващата седмица в присъствието на водача Сергей Станишев, съобщиха от пресцентъра на Общинския съвет на БСП в Стара Загора.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн