ПП ГЕРБ – Стара Загора регистрира листа за изборите от 22-ма.

STZAGORA.NET
ПП ГЕРБ – Стара Загора регистрира в ОИК листата си с кандидатдепутати за парламентарните избори. В нея фигурират 22 имена. Както бе оповестено преди няколко дни, листата се води от Лиляна Павлова, ексминистър на регионалното развитие и благоустройството в правителството на Бойко Борисов.

Втори в списъка според председателя на Областния предизборен щаб на ГЕРБ Венелин Митев е д-р Кирил Добрев, бивш зам.-министър на здравеопазването до пролетта на миналата година в кабинета на ГЕРБ. Трета е Аксения Тилева от Казанлък, четвърти – водачът на групата на ГЕРБ в Общинския съвет на Стара Загора Пламен Йорданов. На пето място е поставен Андон Андонов, дългогодишен специалист в “Мини Марица-изток”. Шеста е досегашната народна представителка Нели Калнева, осми е също досегашен депутат – бизнесменът от Стара Загора Пламен Русев.

Подредбата на листата е направена с оглед в нея да бъдат включени хора, специалисти в своята област, от различни обществени сфери.

Някои от досегашните депутати на ГЕРБ, които са били номинирани от организациите си, като областният управител Недалко Недялков, Иван Колев и Емил Караниколов са пожелали да не бъдат включвани в листата. Тя е изцяло партийна, без гражданска квота.

Средната възраст на кандидат-депутатите на ГЕРБ в 27-ми многомандатен Старозагорски избирателен район е 39 години.

Съобщението от Пресцентъра на ПП ГЕРБ – Стара Загора гласи:

Председателят на общинския предизборен щаб на ПП ГЕРБ в Стара Загора Николай Диков, председателят на областния предизборен щаб Венелин Митев и организационният секретар на партията Пламен Йорданов регистрираха днес в Районната избирателна комисия /РИК/ в Стара Загора листата с кандидатите за народни представители на ПП ГЕРБ от 27 многомандатен избирателен район.

Тръгваме за изборна победа и минимум петима народни представители от нашия регион, каза веднага след подаването на документите в РИК Венелин Митев. Имаме изключително силен водач в лицето на Лиляна Павлова, която несъмнено бе сред най-успешните министри в кабинета Борисов. Регионалното развитие и благоустройството е ключов ресор в държавата и през следващия програмен период. В Стара Загора до момента са усвоени над 40 млн. лв. по оперативни програми, като в процес на изпълнение в област Стара Загора са проекти на стойност 410 млн. лв. Това са неща, които се усещат реално от хората и променят живота им в положителна насока.

Официалното представяне на кандидат-депутатите от ПП ГЕРБ от 27 МИР ще бъде през следващата седмица.

КАНДИДАТИ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ПП ГЕРБ, 27 МИР – Стара Загора:

1. Лиляна Павлова – Икономист
2. Д-р Кирил Добрев - Лекар анестезиолог
3. Аксения Тилева - Педагог
4. Пламен Йорданов - Финансист
5. Андон Андонов - Електроинженер
6. Пламен Русев - Мениджър
7. Мирослав Вълев - Юрист
8. Нели Калнева - Строителен инженер
9. Деляна Николова - Юрист
10. Христо Бонев - Среден техник
11. Ангел Филипов - Икономист
12. Радостин Танев - Икономист
13. Цветелин Кършаков - Експерт административно осигуряване
14. Мариян Георгиев - Предприемач
15. Динко Михайлов - Строителен техник
16. Кристиян Стоилов - Социален работник
17. Рени Андонова - Филолог
18. Добрин Янков - Предприемач
19. Христина Милчева - Преподавател
20. Гочо Карагьозов - Предприемач
21. Мария Желязкова - Ветеринарен лекар
22. Петко Петков - Психолог, учител по психология
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн