“България на гражданите” обяви кандидат-депутатската си листа за 27-ми Старозагорски избирателен район

STZAGORA.NET
1.Христо Ангеличин. Завършил е икономика в СУ „Св. Климент Охридски“. Има и магистърска степен по „Финанси и банково дело“. През 2002 година е завършил и квалификация по „Политология“ в Нов български университет. В периода между 2002 и 2003 година е част от Национален комитет „Европалия“. От 2007 година е общински съветник в Столична община. От 2010 до 2012 година е зам.-кмет направление „Култура, образование, спорт и превенция на зависимости”. Учредител е на политическа партия „Движение България на гражданите“.

2.Калоян Дамянов. Завършил е магистърска програма: „Интеркултурен и екологичен мениджмънт в образованието” в Ca Foscari University,Италия. Магистър по социална работа от ВТУ „Св.Св.Кирил и Методий”. Докторант в Тракийски университет- Стара Загора. Председател на Национална Асоциация на Ресурсните Учители в България. Директор на Ресурсен център-Стара Загора. Областен координатор на „Движение България на гражданите“.

3.Юлиян Ненчев. Магистър по Стопанско управление и финанси. Управител на консултантска компания в сферата на енергетиката. Бивш финансов директор на ТЕЦ 2 Марица Изток. Член на Общинското ръководство на “Движение България на гражданите“ за община Раднево

4.Лина Попкръстева. Бакалавър по икономика и бизнес администрация. Консултант по международни превози и логистика. Член на Общинското ръководство на “Движение България на гражданите“ за община Казанлък

5.Димитринка Динкова. Магистър по френска филология. Акредитиран преводач. Изпълнителен директор на Френски културен център – Алианс Франсез – Стара Загора. Общински председател на “Движение България на гражданите“ в Община Стара Загора

6.Иван Дойчинов. Магистър по право. Адвокат. Общински съветник в Общински съвет Чирпан. Общински председател на „Движение България на гражданите” в Община Чирпан

7.Огнян Гаджев. Магистър по икономика и френски език на Lake Forest College , САЩ. Търговски директор на предприятие в сферата на хранително-вкусовата промишленост. Член на Общинското ръководство на “Движение България на гражданите“ за община Стара Загора.

8.Валентин Генчев. Компютърен техник. Собственик на фирма в сферата на компютърните технологии. Член на Общинското ръководство на “Движение България на гражданите“ за община Казанлък.

9.Георги Господинов. Студент по медицина в Тракийски университет-Стара Загора. Треньор по таекуондо. Член на Общинското ръководство на “Движение България на гражданите“ за община Стара Загора.

10. Ваня Иванова. Бакалавър по история. Магистър по социална работа. Мениджър на фирма в сферата на продажбите.

11.Емилия Костова. Секретар на Читалище в Община Братя Даскалови. Член на Общинското ръководство на “Движение България на гражданите“ за община Братя Даскалови.

12. Станимир Радев. Магистър по история и география. Учител. Председател на Общинското ръководство на „Движение България на гражданите” в Община Мъглиж.
#vvv

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн