Кметът на Чирпан с приз “Кмет на годината ’2012″

STZAGORA.NET

Кичка Петкова

Кметът на Община Чирпан Кичка Петкова е отличена с приза „Кмет на годината – 2012” на BGTV. Наградата се присъжда за цялостен принос в поверената й община.

Кичка Петкова застава на второ място в категорията за най-перспективен кмет с най-много спечелени проекти и подписани договори на човек от населението на съответната община. Номинацията и наградата са заслужени от чирпанския кмет, която се отличава като една харизматична личност в работата си с институциите, граждани и медии, според продуцента на предаването „Кметовете на България” на BGTV.

Класираните в категорията “Кметове на общини в страната” са 34, сред които Петкова заема втора позиция, като се нарежда сред колегите си от Бургас и София, заемащи първо място, и Перник и Дупница, класирали се на трета позиция. Това постижение е гордост за нея като градоначалник и говори за получена висока оценка и признание, съобщи пресцентърът на Община Чирпан.
*

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн