Почина 53-годишният Венцислав Василев, който се самозапали в Община Раднево

STZAGORA.NET
Агенция “ФОКУС”
53-годишният Венцислав Василев, който се самозапали в Община Раднево на 26 февруари, почина рано тази сутрин, съобщиха от Клиниката по изгаряния в Университетската болница „Свети Георги”.

Мъжът е починал в 4.05 часа тази сутрин заради несъвместимите с живота дълбоки изгаряния, които обхващаха 75% от повърхността на кожата му.

Лечението на пострадалия продължи 12 дни. Той бе транспортиран в Пловдив вечерта на 26 февруари в кризисно състояние и с дълбоки изгаряния, тежък токсичен шок и вдишване на топли пушечни газове. На 28 февруари бяха направени първите хирургични интервенции за облекчаване на кръвоснабдяването на горните крайници и гръдния кош, но и след тях мъжът остана на апаратна вентилация в реанимационния сектор на клиниката. До последно пациентът бе в изключително критично състояние, където медицинските му показатели бяха под непрекъснат лекарски контрол.
*

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн