ПФК “Берое” променя реда за влизане в стадиона

STZAGORA.NET
Ръководството на ПФК “Берое” определи цените на билетите за домакинските мачове на отбора през пролетния полусезон. Цената на редовните пропуски остава 5 лв., а новото е намаление на цените за пенсионери над 60 г. и ученици до 18 г., които ще влизат срещу 2 лв. Феновете, които ползват намаление, ще могат да влизат само от левия вход на централния подстъп към стадиона. Оттам ще преминават и всички притежатели на абонаментни карти.

За улеснение на привържениците от мача с “Лудогорец”, който е в неделя от 18 ч., ще бъдат отворени нови входове. Първият от тях е предназначен за хора в неравностойно положение и се намира в североизточната част – точно до сектора на агитката. Вторият нов подстъп е през източната врата, където влизат линейката и пожарната, а третият е в северозападния край на стадиона – точно до стълбите за залата с тенис масите.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн