Нови работни места за европейския здравен персонал. Предстои работно изложение в Стара Загора на 18 март 2013

STZAGORA.NET
“Medicov” LTD представя календара за събитията на международните изложения за работа “Кариери в бяло” през пролетта на 2013. Работните изложения ще се проведат в 12 европейски страни от 3 март до 27 май, като се предлагат над 5000 международни работни позиции за медицински кадри.

Българските здравни работници могат да посетят изложенията във Варна на 16 март, в София на 17 март и в Стара Загора на 18 март (понеделник).

Тази пролет изложенията ще се съсотят в Хърватска, Словения, Гърция, България, Словакия, Чехия, Румъния, Унгария, Португалия и в три нови страни – Литва, Латвия и Естония. Освен това продължаваме с организирането на онлайн събитие от 28 май до 18 юни.

Медицинското кариерно изложение е отворено за посетителите. Търсещите работа е добре да носят със себе си списък с въпроси за фирмите за набиране на персонал, както и актуална автобиография.

Повече от 60 изложители ще участват в международните събития, включително Permedex, IMS Recruitment, MediCarrera, NES Healthcare, Brandler und Rauschelbach, Steiner Personalvermittlung, Progressive Recruitment, Work in Denmark, Лекари без граници и други.

Международните медицинскит изложения за работа Кариери в бяло представляват платформа за медицинския персонал, който търси нови работни места чрез няколко потенциални работодатели. През пролетното издание на изложенията ще бъдат предложени над 5 000 работни позиции в страни като Германия, Великобритания, Ирландия, Белгия, Франция, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Австрия, Швейцария. На кандидатите се предлагат атрактивно стартово заплащане от 2500 евро, езикова подготовка и подпомагане в планирането на международна професионалната кариера.

В Стара Загора изложението ще се проведе на 18 март в хотел Мериан палас, бул. Руски 8, от 12 до 18 ч.

За регистрация: http://www.careersinwhite.com/Job-Fairs/BULGARIA-Stara-Zagora-Hotel-Merian-Palace-18-03-2013

Повече подробности могат да бъдат намерени на официалния сайт на събитията: http://www.careersinwhite.com/home.aspx.
#enl

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн