Преди “Ботев” Враца – “Берое”

STZAGORA.NET
Утре от 15:30 часа “Берое” гостува във Враца на “Ботев” в мач от XVI кръг на “А” професионална футболна група. Главен арбитър на срещата ще е Георги Кабаков от Пловдив. Срещата за старозагорци пропускат Елио Мартинс, Давид Каядо, Веселин Пенев, Игнат Дишлиев, както и завърналият се в тима на заралии Емил Ангелов поради контузии. В състава на домакините няма контузени играчи и Антон Здравков ще разчита на всички футболисти по време на двубоя в събота.

Вeroe.bg постигна договорка за правата за излъчване на двубоя в интернет. След като предаде на живо с картина и коментар всички контроли от зимната подготовка, и срещата “Ботев” (Враца) – “Берое” (Стара Загора), която ще се играе утре, 2 март, от 15:30 часа във Враца, ще бъде излъчвана на живо ексклузивно в интернет от beroe.bg.

В групата за двубоя попаднаха 18 футболисти:
* Вратари: Иван Караджов, Кирил Акалски.
* Защитници: Здравко Илиев, Пламен Крумов, Иво Иванов, Борислав Стойчев, Георги Динков, Владимир Зафиров.
* Полузащитници: Алберто Лоузейро, Елиаш Да Силва, Педро Еуженио, Мартин Райнов, Иван Горанов, Игор Джоман, Амир Саюд, Дончо Атанасов.
* Нападатели: Георги Андонов, Венцислав Христов.

През зимната подготовка беройци изиграха 8 контролни срещи, в които записаха 3 победи, 1 равенство и 4 загуби. Домакините от Враца както старозагорци се подготвяха изцяло в България. В 9-те записани проверки Ботев записа 4 победи, 4 равенства и само 1 поражение.

В класирането до момента Берое се намира на дванадесето място, с актив от 14 точки, а врачани са непосредствено преди старозагорци с точка повече.

Срещата, изиграна през есенния полусезон, завърши с убедителна победа с 4:0 за Берое, като автори на попаденията тогава бяха Георги Андонов и Елио Мартинс.

Главен арбитър на срещата ще е Георги Кабаков от Пловдив. Младият рефер е свирил 48 мача досега в “А” група, като през есента ръководи двубоя между Берое и Черноморец, загубен под Аязмото с 0:1. Негови помощници ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков от Пловдив, а асистент-арбитър е Стефан Апостолов от Благоевград. Дежурен делегат ще е Неделчо Михайлов от София, а съдийството ще оценява Любчо Славчев, отново от столицата.

Мачът между двата отбора ще бъде под номер 50 в историята на “А” футболна група. Досега в тях домакините от Враца и Берое са записали по 21 победи и 7 равенства.
#enl

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн