Кръгла маса за земеделието прави Кунева в четвъртък в Стара Загора

STZAGORA.NET
Старозагорският хотел “Железник” ще е домакин в четвъртък на кръгла маса за земеделието, организирана от местната структура на Движение “България на гражданите”. В работата й ще участва Меглена Кунева, както и завеждащия сектор “Земеделие” на партията Нено Димов. Това стана ясно днес на пресконференция, дадена от областният координатор на партията Калоян Дамянов, общинския лидер Дима Динкова и секретаря на работната група по земеделие на местната структура Николай Колев.

За участие в кръглата маса са поканени дребни земеделци, животновъди и пчелари. Очаква се на форума да дойдат около 200 души.

“Надяваме се да бъде формиран експертен кабинет, който да стабилизира страната и да я подготви за парламентарните избори”, коментира пред старозагорските медии актуалната политическа ситуация Калоян Дамянов. Дима Динкова пък даде да се разбере, че “България на гражданите” е против екстремистките прояви по време на протестите, като горенето на Конституцията и на чучела. “Все още липсва култура на протеста”, сподели тя.
*

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн