Подписите под интернет-петицията в подкрепа на Бойко Борисов надхвърлиха 20 000

STZAGORA.NET
Оставката на правителството на Бойко Борисов бе дадена и приета от парламента, но подписите под интернет-петицията в негова подкрепа, която бе подета вчера, вече надхвърлиха 20 000.

Заедно с гласа си, подписалите я оставят и своите коментари, чийто брой в момента е над 920. Ето какво пишат хората в тях:

Вярвам в силата на народния глас!

За доброто на България!

Подкрепям правителството на Бойко Борисов

iskame si borisov

Това правителство поне остави нещо след себе си, това правителство е единственото което говори на разбран език, но големият камък “НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА СИСТЕМА” е проблема на цялата нация.

нека подкрепим ГЕРБ

не е правилно гаменски протести по улиците да решават важни политически въпроси. има си избори за тази работа които са доста скоро.

ти си ни надеждата Бате Бойко!!!

Искаме ГЕРБ!!!

Борисов и ГЕРБ – модерното правителство! Гласувам за тях и ги подкрепям!!

Не се опасявам от настъпването на анархия, а подкрепям пътя, по който Бойко е тръгнал да възстанови положението на българите в Европа и самочувствието на гражданите.

Боико отиде ли си идват турци и комунисти

Dano da se 4ue glasa na naroda, a ne 1000 protestira6ti i te ne znaiat za kakvo!!!

boiko e N 1

Каквито и избори да има – предсрочни или редовни, ПАК БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ!

Заставам зад Бойко Борисов и искам да остане министър- прецедател на България

Да се надяваме,че народът ще се вразуми и разбере,че без правителството сме обречени на ГОЛЯМА криза.Борисов работеше с пълна пара през тези 4 години, за да се опита да стабилизира една държава,напълно колабирала след 20 години ограбване.

Не искаме смяна на правителството а решение на проблеми. Това може да го направи само сегашното правителство.

Podkrepiame pravitelstvoto na Boiko Borisov bezrezervno!Gelaiem Vi zdrave i mnogo sili!

az i moeto semeistvo podkrepqme boiko borisov ….

mnogo jalko za nas otiva si 1 kadaren politik

подкрепа!

ПОДКРЕПЯМ ГЕРБ-НУЖНИ СА ПРОМЕНИ… Воля и Кураж! ПОБЕДА НАД МЕКЕРЕТАТА (БСП, ДПС ….)

Boiko e napravil nai-mnogo za bulgaria ot vsichki politici do sega .

Ако Бойко Борисов си тръгне не ни чака нищо по-добро. Напротив, на власт няма кой друг да дойде освен Станишев, Костов и другите крадци, на чиито кражби сме се нагледали и резултатът от чиито действия са днешните бунтове и кървища.

Всеки който казва че управляващите не са направили нищо е или болен или луд или просто така си говори напук !А ИМА И ТАКИВА КОИТО СА ЧЛЕНОВЕ НА ЧЕРВЕНАТА СЕКТА И ТАМ ТАКА ИМ ПРОПОВЯДВАТ ЗАЩОТО ТОЧЪТ ЗЪБИ ДА СЕДНАТ НАГОТОВО!ВСИЧКИ СЪМИШЛЕНИЦИ НЕКА ИМ ПОКАЖЕМ ЧЕ СМЕ МНОГО И СМЕ СИЛНИ!

подкрепям правителството на Бойко Борисов

ПРЕМИЕРА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!

Дълбоко съм убедена, че най-добре за България и народа ни на този етап ще бъде Бойко Борисов и екипът му да остане начело на държавата ни. В противен случай, горко ни…

Без Борисов сме за никъде!

герб е единствената разумна алтернатива -не само за последните 3.5 години за българия, но и занапред. това не е идеалния вариант за развитието на страната ни, но за момента това е оптималния такъв!!! никога начело на държавата ни не е имало такава харизматична личност като бойко борисов, смятам че и никога няма да има през следващите години. дори не искам и да си помисля за това да ни управляват отново някои от тези, които погубваха българия през всичките години на т.нар “преход”-станишев, доган, кунева, костов ….да не изброявам повече.

Герб с втори мандат

Нека да подкрепим правителството защото каквото и да обесняват зареяните анти-всичко душици в момента алтернатива няма. В момента алтернативата е да ни управлява това, което едвам изгонихме преди четири години.

Az sam za namalqneto na toka,ne za svalqneto na Boiko Borisov

ИСКАМЕ ГЕРБ!!!

Подкрепям Бойко Борисов защото е добър премиер с модерно мислене. Никой не може да се справи за два мандата с тежкото наследство оставено от комунистическия режим и пост-комунистическото управление на БСП. Това, че някакви нови политици щели вдигнат стандарта на живот с магическа пръчка е илюзия. Не е нормално протест с икономически искания да се политизира. Това е сигурен знак за провокация с цел да се дестабилизира държавата. Г-н Борисов, не депозирайте оставката си!

Кой ще дойде след Бойко? Станишев?

Бог да пази България!

bez Boiko po-dobre da se prisaedeni Balgaria kum Albania ili neshto shodno,a tia deto ziveem v chujbina da zabravim za vuzmojnost da se vurnem v BG.

Искам Бойко Борисов да остане Министър-председател на България!!

Не принадлежа към никоя политическа партия,но и не мога да гледам безучастно как бъдещето на децата ми се обрича на нищета и мизерия.Всички които до този момент управляваха,крадоха,разпродаваха и унижаваха българския народ сега съвсем целенасочено използваха протестите да свалят този който в крайна сметка се опитваше да прави нещо.И ако наистина на народа му пука как ще живее от тук нататък е редно да не позволи правителството на Бойко Борисов да се оттегли,защото това вече ще е най-голямата грешка която ще направим.Достатъчно грешихме и няма за къде повече.

Опорочи се всичко. Протестите бяха срещу енергийната мафия, а как народа се оказа манипулиран от всички политически игри, които се случиха. Жалко.

Г-Н БОРИСОВ-НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ ПРЕМИЕР ЗА НАШАТА КРАСИВА РОДИНА ЧОВЕК КОЙТО РАБОТИ ЗА НАРОДА СИ.

Ne iskam stanishev ili dogan !!!!!!

napravete vsichko vuzmogno da vurmem BOIKO BORISOB

Бойко е по-малкото зло !

ЗАРАДИ ЛУМПЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ СИ ОТИВА НАЙ-ДОСТОЙНИЯ

Най успешният министър

Чакам с нетърпение изборите, за да покажем на БСП, ДСП и най-вече на социолозите,че ГЕРБ ще има пълно мнозинство в парламента.

И аз като Алековия Бай Ганьо ще кажа, че всички са маскари, но с едно уточнение – тези са по-малко маскари от всички преди тях. Не всичко в този кабинет е на висота, но най-после видяхме нещо реално да се прави и искам под контрола на обществото да продължат да си вършат работата.

Да Върнем Бойко! Да върнем светлината в нашите души. Искаме строителството да продължи! Искаме европейска България, а не комунистически издънки да ни управляват! Бойко Борисов е велик българин. Всички глупаци трябва да мълчат пред него!

Всички сме зад теб,Бойко Борисов.Но срещу теб е червената мафия.Трябва да се гласува и да те върнем на бял кон-с победа на изборите. Дано! Бог да пази България!

отново ще подкрепя ББ на изборите..бог да пази България от Станишев и Доган

Бойко , не се предавай , ние сме с теб. След теб ще е червен хаус , ти го знаеш.
Страшно е , преди 140г. предадохме Великият Левски , а сега и
Бойко Борисов ли ще предадем бре БРАТЯ.
ДА НИ Е ГОРКО БЪЛГАРИО , ЕДИН ЧИСТ ЧОВЕК ЩЕ СИ ОТИДЕ…

Подкрепям правителството на Бойко Борисов, защото е единственото, което направи нещо положително през последните 20 години.

az za boiko

Не трябва да допускаме отявлените крадци от опозицията да спечелят властта!!! Правителството на ГЕРБ в период на криза се справи отлично, извади станата ни от калта и я показа в една добра светлина на света. Да не допускаме това да бъде заличено!

Управлението на сегашното правителство не е най – адекватното и сполучливо, относно социалното развитие на България, но със сигурност е най – моралното и работещо в полза на народа, в сравнение с всички онези лицемерни и търсещи лична облага политици от редиците на БСП и ДПС, ограбили страната през изминалите години от тяхното управление. Всички трябва да подкрепим протестите и да отстояваме гражданската си позиция за повишаване стандарта на живот, но трябва и да си дадем ясна сметка и реална оценка на случващото се. Необходимо е да се формулират конкретни и осъществими искания и предложения за реформи, а не да протестираме с мисълта “излизам на протест пък каквото стане”.

БОЙКО!!!

Безумно е да спреш строител. Безумно е да спреш човека, спрял хората които изнесоха бъдещето ни, не само нашето, а това на децата ни. За бога, аз обичам приятелката си но не смея да направя дете и да го наказвам в този хаос, наречен Държава. Висшист съм, ако Борисов си тръгне заминавам и аз си хващам мозъка и ще го хвърля в друга държава в името на благото на детето си. Нека хората, които искат да живеят в хаос да продължават да обръщат протеста в политически. Не, ГЕРБ не трябва да си тръгва, а трябва да довърши нещата които започна. Поне имаме нещо налице. Работя в средно голяма фирма, там има 4 смени (респективно 4 правителства). Не съм млад, но бях първия , казал “аз сгреших” и дали от срам, или не знам защо, послужих за пример, пример подобрил нашата комуникация. Борисов си признава и слабите и силните места, за това е един от нас, за това е човека зад които заставам. Лека вечер

ЕДИНСТВЕНОТО РАБОТЕЩО ПРАВИТЕЛСТВО! ГОСПОДИН БОРИСОВ ВАРНА Е С ВАС!

Прекрасна е идеята ви за тази петиция!
България е с Бойко Борисов!

Jiveya izvun stranata ot dosta godini. Nikoi gryg osven tezi koito byaxa na vlast do dnes, ne me e nakaral da povyarvam che Bulgaria moje da poeme po po-dobri putishta!!! Vyarvam vuv vas i sum ybedena che shte izdurjite na vsichkite tezi ynijenia!!!

ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ, НЕ БИВА ДА СЕ ГУБИ ИЗГРАДЕНОТО ДОТУК. БОЙКО БОРИСОВ НИЕ ВЯРВАМЕ ВЪВ ВАС.

Подписах защото съм убедена че това правителство може и иска да изведе Родината ми от вечната криза. Зная че вълшебни пръчици има само в приказките. Бивш кмет съм и съм запозната с много подробности…

Подкрепям Бойко Борисов и партия ГЕРБ за втори мандат.

Подкрепям Бойко Борисов,защото мисля че е направил много за България!

И аз подкрепям Бойко за втори мандат!С теб сме!Ще се преборим!!!

герб бе единствената партия, която правеше нещо за българия! иван костов и сергей станишев – крадяха!
но е нужна пълна мобилизация по великден на изборите эа да ги разкараме веднъж за винаги тези продажници!!!

От всички правителства и личности вярвам само на Бойко Борисов и неговото сформирано правителство,два мандата гласувах ,учител съм ,с няколко работни места и с владеене на чужди езици и искам ред в държавата ни и няма да се разсърдя , ако отново не се увеличат заплатите ни,но искам едно сигурно бъдеще на двете си деца!

Смятам,че е голяма загуба оставката на Бойко Борисов и трябва да попречим тя да стане трайна,

Най-достойния за България!
*

социални бутони

3 коментари on “Подписите под интернет-петицията в подкрепа на Бойко Борисов надхвърлиха 20 000”

  • krasimir wrote on 22 февруари, 2013, 13:13

    Умния българин знае за кого да гласува това е БОЙКО БОРИСОВ

  • kristina yaneva wrote on 23 февруари, 2013, 21:06

    Подкрепям Бойко! Но монополите в лицето на големите хранителни молове са причина да затворя малък хранителен магазин, единствен източник на доходи за моето семейство! Въпреки това казвам не на анархията и ново начало, което отново ще ни върне назад във времето и не води напред към решаване на въпросите, а само назад! Вярвам, че ГЕРБ ще коригира отношението си към малкия бизнес, ще върне вярата на хората, че са свободни, надеждите им не да забогатеят, а да могат с инициатива да изкарват своя хляб. Подкрепям Бойко и ГЕРБ!

  • Daniela wrote on 25 юли, 2013, 21:52

    Podkrepqm B.Borisov,za6oto e lider ot klasa i 4ovek s dostoinstvo!


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн