Още една контрола за “Берое” в сряда

STZAGORA.NET
“Берое” ще изиграе още една проверка тази седмица. В сряда от 14:30 часа на ст. “Арена Трейс” в кв. Кольо Ганчев в Стара Загора “зелените” ще срещнат “Верея” (Стара Загора). Контролата с “Амкар” (Перм, Русия) ще се проведе в петък, от 14:30 часа, на стадион “Лазур” в Бургас.

В отбора на “Верея” играят редица бивши играчи на “Берое”. Тази зима бяха привлечени вратарят Пламен Колев и полузащитниците Емил Рачев и Людмил Киров. В състава са още Пламен Петров, Николай Янков, Марсел Еламе, Тодор Тодоров, Тодор Динчев, Милен Желев, Жельо Желев, Милчо Танев, Милен Митев и Галин Михайлов, които през годините са носили и “зелено-бялата” фланелка. След завръщането на отбора от подготвителния му лагер в Турция към тима се присъедини и бившият нападател на “Берое” Захари Димитров, който се очаква да дебютира с фланелката на “Верея” срещу “зелените” в сряда. В отбора е и Атанас Рибарски, който съвместява ролята си на футболист в третодивизионния тим с поста на треньор в школата на “Берое”, където води една от подготвителните групи и асистира на Иван Гаджев при ръководенето на юношите младша възраст на “Берое”, които играят в Елитната юношеска група.

“Верея” заема трето място във временното класиране на югоизточната “В” група с актив от 33 точки, с една по-малко от “Хасково 2009″ и четири по-малко от “Ботев” (Гълъбово).

По-рано тази година юношите старша възраст на “Берое” направиха две проверки с мъжете на “Верея” на изкуственото игрище зад стадион “Берое”, като загубиха и двете с резултат 1:4.
*

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн