Две благодарствени писма се получиха в ОДМВР – Стара Загора

STZAGORA.NET
Във връзка с успешно проведена акция за разкриване извършителите на кражба от частен имот в гр. Крън на 150 000 лавандулови резници, при която съвместно с участието на СПО – Пловдив бяха задържани М.Ч. на 25 години, С.У. на 23 години, М.А. на 29 години и А.Г. на 35 години – всички от с. Хаджидимитрово, в ОДМВР – Стара Загора е получено благодарствено писмо (изпратено преди това до Министъра на вътрешните работи и до началника на РУП – Казанлък, гл. инспектор Стойно Стойнов) от Алил Тупев и Неджип Садък:

„Бихме искали да изкажем своята сърдечна благодарност  относно бързата и компетентна намеса на Вашите служители:

1.Тихомир Ташев
2. Ивайло Марков
3. Иван Димитров
Съвместно с жандармерията на гр. Пловдив с полицейски инспектор Здравко Манев.

При успешната акция за разкриване на 150 000 лавандулови резници, откраднати на 18.01.2013 г. от частния ни имот в гр. Крън.
В рамките на няколко часа лавандуловите резници, плод на личните ни усилия и труд бяха открити и припознати по дадените от нас отличителни белези.”

Второто благодарствено писмо пристигнало днес в ОДМВР – Стара Загора е от г-жа Таня Попова – управител на „Дамасцена Розбио” ЕООД, в което изказва искрената си благодарност към старши комисар Алекси Алексиев – директор на ОДМВР – Стара Загора и чрез него към младши полицейски инспектор Алекси Моллов в кметството на с. Голямо Дряново.

„Присъствието, отдадеността на професията и активните му действия изиграха решаваща роля за опазването на земеделските култури в землището на селото от набезите на крадци и злосторници” – казва г-жа Попова за мл.ПИ Моллов.

„Надявам се решението Ви за засилено полицейско присъствие да продължи да защитава бизнеса в региона” – казва още в писмото си тя.

Ваня КРЪСТЕВА,
Говорител на ОДМВР Стара Загора
*

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн