Над 5800 лв. събраха от благотворителен концерт и търг на картини в присъствието на Областния управител Недялко Недялков

STZAGORA.NET

Областният управител Недялко Недялков взе участие в кампания за набиране на средства за лечението на Александър Димитров, пострадал при падане от шестия етаж. 24-годишният младеж е в състояние на будна кома и се нуждае от операция на гръбначния стълб.

Областният управител присъства на благотворителен концерт в Мъглиж, в който взеха участие деца, лишените от родителски грижи от домовете „Теофано Попова” и „Незабравка” в Стара Загора. Над 1500 лв. е събраната сума от присъстващите на концерта. Благотворителната вечер продължи с търг на картини от руски и български художници. Всички изложени произведения на изкуството бяха изкупени. Областният управител също се включи в наддаването и се прибра с прекрасна картина от мъглижки художник.


Средствата, събрани от благотворителната вечер, възлизат на 5816 лв., от които по-голямата част се намират вече в сметката на Александър. Кампанията „Бъди човек – спаси душа” ще продължи с поставяне на кутии за дарения в хранителните магазини в гр. Мъглиж, както и с разнасянето на флайери по домовете, на които ще бъде изписана банковата сметка.
*

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн