Младежкото обединение в БСП стяга редици за референдума и изборите на национално съвещание в Стара Загора в събота и неделя

STZAGORA.NET
На 12 и 13 януари 2013 година Младежкото обединение в БСП организира в Стара Загора Национално съвещание на общинските председатели на клубове, областните координатори и членовете на НС на МО в БСП, съобщиха от Общинския съвет на БСП. Очакват се 250 участници от страната и 50 от Стара Загора.

Националното съвещание ще се състои в хотел “Верея”. То ще даде старта на организационен преглед на Младежкото обединение и участието на младите социалисти в кампанията „ЗА – АЕЦ Белене” както и в предстоящите парламентарни избори през месец юли т.г.

Дневният ред включва следните точки:

* Послания в националната информационна кампания за АЕЦ “Белене” – с участието на Красимир Янков и Стефан Стефанов от Националния предизборен щаб, Румен Овчаров, Явор Куюмджиев, Рая Петкова и Андрей Вълчев.
* Младежка политика – 2013 година (политики за борба с младежката безработица и майчинството)- Явор Гечев, Станислав Владимиров, Мая Манолова, Рабие Кьосева, Ивайло Лилов, Николай Николаев.
* Актуална политическа обстановка – Татяна Буруджиева, Кольо Колев, Димитър Горов, Калоян Паргов, Вероника Делибалтова, Александър Симов.

* Политическа декларация на МО в БСП – Явор Гечев.

От 18.30 до 19.00 часа се очаква пред участниците в Националното съвещание да говори Сергей Станишев.
*enl

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн