Зонта клуб – Стара Загора с две инициативи по проект “Живей здравословно – учи ефективно” (вторник и сряда – 8 и 9 януари)

STZAGORA.NET
На 08.01.2013 година (вторник) от 18.30 часа в сградата на СОУ “Максим Горки”, в зала № 217 ще се проведе лекция по здравословно хранене, а на следващия ден 09.01.2013 година (сряда) от 13.00 часа в лекарския кабинет на училището ще има контролно измерване на 30 ученици от пети клас.

Двете инициативи се провеждат в рамките на проекта на Зонта клуб – Стара Загора “ЖИВЕЙ ЗДРАВОСЛОВНО – УЧИ ЕФЕКТИВНО”. Проектът е финансиран от Обществен дарителски фонд – Стара Загора по Програма „Социални иновации”.

Програмата „Социални иновации” се реализира с дарения на местни дарители и със средства от „Фонд социални иновации” на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по Програма „Развитие на обществените фондации в България”, финансирана от Фондация „Америка за България”.
*

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн